
Πλησιάζει στον Άρη ο Μανού Γκαρθία
Σε προχωρημένες επαφές με τη Σπόρτινγκ Χιχόν οι κιτρίνομαυροι που θέλουν να αγοράσουν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο (14/7).
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μανού Γκαρθία βρίσκεται ο Άρης. Οι κιτρίνομαυροι τα έχουν βρει σε όλα με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ενώ βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.
Δεν υπάρχει, ακόμα, οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως οι άνθρωποι του Άρη είναι αισιόδοξοι οτι η υπόθεση θα έχει θετική έκβαση.
Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ο Άρης θέλει να αγοράσει τον Μανού Γκαρθία και όχι να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού. Αυτό, άλλωστε, έχουν ξεκαθαρίσει από την αρχή οι διοικούντες του στους ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας.
Έχουν καταθέσει, μάλιστα, μια καλή πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, τον οποίο θεωρούν ιδιαίτερα εξελίξιμο. Στην πρόταση του Άρη εκτός απο τα οικονομικά ανταλλάγματα, φαίνεται οτι συμπεριλαμβάνεται και ποσοστό μεταπώλησης.
- Έπσταϊν: Νέα στοιχεία για προνομιακή μεταχείριση στη φυλακή – Σοβαρά κενά εποπτείας
- LIVE: Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης
- Λήξη συναγερμού στα Πετράλωνα με τους ύποπτους χαρτοφύλακες
- Πώς ζυγίζει η ελληνική αγορά την εκεχειρία στη Μέση Ανατολή
- Το Ισραήλ σφυροκοπά τον Λίβανο – Εκατοντάδες νεκροί και τραυματίες
- Ολυμπιακός: Η επίθεση-φωτιά, οι «κατοστάρες» και τα ιστορικά ρεκόρ που κυνηγάει


