Κανονικά στην «πρώτη» της Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να μην δίνει το παρών στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών της Μπάγερν εν όψει της νέας σεζόν.
Διαψεύδοντας τη σχετική φημολογία, που τον ήθελε να έρχεται σε «ρήξη» με την διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου και να εξετάζει το ενδεχόμενο να μην δώσει «το παρών» στην πρώτη συγκέντρωση των Βαυαρών, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται στο Μόναχο, προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, που γίνονται στην αρχή κάθε αγωνιστικής περιόδου.
Διαβάστε επίσης: Σε μπελάδες ο ΠΑΟΚ: Νέες… σειρήνες για Κούρτιτς
Ο Πολωνός κορυφαίος επιθετικός στην Ευρώπη, την τελευταία διετία, έφθασε με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Barmherzige Brüder του Μονάχου, ενώ είχαν προηγηθεί οι Γερμανοί διεθνείς, Μάνουελ Νόϊερ, Τόμας Μίλερ και Λιρόϊ Σανέ.
Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για το ποδοσφαιρικό μέλλον του «Λέβα», ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να προσφέρουν… σχεδόν τα 50 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνουν οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γερμανίας για την παραχώρηση του.
- Κληρονομιές: Αξιοποίηση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων – Όλες οι αλλαγές
- Πώς οι λόγιοι της Αλεξάνδρειας προσπαθούσαν να χαρτογραφήσουν τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας
- Κάνεις κουτσομπολιό και δεν το ξέρεις
- «Το Βιβλίο της Ζούγκλας»: Ποιος θα είναι ο Μόγλης στην παράσταση που θ’ ανέβει στο Λονδίνο
- Μέση Ανατολή: «Πονοκεφάλους» στην κυβέρνηση για την ενεργειακή κρίση – Ο αγροτικός τομέας και οι αυξήσεις στο ράφι
- Καρκίνος: Σταθερά στο 7% των δαπανών υγείας – Βελτιώνεται η επιβίωση







