Άρης: Πρώτη για Καμάτσο
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου, ενώ θα υπογράψει τις επόμενες μέρες.
Η παρουσία του Ράφαελ Καμάτσο ξεχώρισε στο σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης στο Δασυγένειο. Μετά από δική του επιθυμία, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πήρε μέρος στην προπόνηση και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Ακόμα, αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του μέσα στις επόμενες μέρες.
Διαβάστε επίσης: «Αυτή θα είναι η πρόταση της Μποταφόγκο στον Ολυμπιακό για Τικίνιο»
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Την πρώτη προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Söchau της Αυστρίας, πραγματοποίησαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Η προπόνηση ήταν απογευματινή, έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και στην οποία συμμετείχε και ο Ραφαέλ Καμάτσο.
Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο για το πρώτο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ).
Αύριο, Κυριακή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».
- Ολοκληρώθηκε η αποχώρηση των ΗΠΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας – Άφησαν «φέσι» 260 εκατ. δολαρίων
- Σύνοδος κορυφής – ΕΕ: Οι αποφάσεις για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, τη Γροιλανδία και την Αρκτική
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας


