Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και εξέφρασε την πίστη του πως στο πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι οι Πειραιώτες θα είναι ακόμη καλύτεροι από το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται τώρα.
«Ηταν το πρώτο ματς στην έδρα μας. Θέλαμε να δείξουμε πιο έτοιμοι. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο και θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο ενόψει των ματς με την Μακάμπι. Σίγουρα ήταν βελτιωμένη η εικόνα. Τα φιλικά είναι για να δοκιμάζεις πράγματα. Το σημαντικό είναι να βελτιώνεσαι. Εμείς σήμερα δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Θα είμαστε πιο έτοιμοι.
Δεν ξέρω πως θα είμαστε 20 του μηνός. Σίγουρα καλυτέρα. Δύσκολα να είσαι 100% έτοιμος τόσο νωρίς για ένα τόσο σημαντικό ματς. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε».
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, βράβευσε τις Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Νικόλ Ελευθεριάδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου και Αλεξάνδρα Ασημάκη.
Την πρόκρισή της στο Final Four του Champions League πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, που επικράτησε 10-8 της Σαμπαντέλ και θα διεκδικήσει ακόμα ένα ευρωπαϊκό.