Ο Χρήστος Βεργάδος μάς ετοιμάζει καλοκαιρινή μους σοκολάτας με βατόμουρο και μύρτιλο
Υπέροχη γλυκιά συνταγή
Μία δροσιστική συνταγή ετοίμασε σήμερα ο σεφ Χρήστος Βεργάδος στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Υλικά:
Για το σιρόπι:
70 γρ. ζάχαρη
60 ml νερό
Για την μους:
4 κρόκοι
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
400 γρ. κρέμα γάλακτος
80 ml ζεστό σιρόπι
300 γρ.βατόμουρα, μύρτιλα, σμέουρα
Χωνάκια παγωτού
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Χρήστου Βέργαδου και καλή σας όρεξη!
- Γιατί η επίσκεψη Σι Τζινπίνγκ στην Ευρώπη δεν θα είναι μία εύκολη βόλτα
- Παππάς: Ντροπιαστικά για τη λειτουργία της Δημοκρατίας γεγονότα η διάρρηξη στο ΥΠΕΣ και το «email gate»
- Εντυπωσιακή στο τιρκουάζ χαλί η Μαρίνα Σάττι πριν τη Eurovision
- Κρήτη: Χειροπέδες σε 44χρονο για ενδοοικογενειακή βία – Χτύπησε τη σύζυγο και τις κόρες του
- Στα ημιτελικά το Κλίβελαντ με μεγάλη ανατροπή
- Όταν ο Πούτιν έδωσε στον Μπερλουσκόνι την καρδιά ενός ελαφιού – «Θα σου προσφέρω εξαιρετικό φαγητό»