
Έτοιμος για Αυστρία ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προπόνηση της Δευτέρας και ετοιμάζει… βαλίτσες για Αυστρία.
Βαλίτσες για Αυστρία ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν κανονικά και σήμερα και ολοκλήρωσαν έτσι το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους.
Στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στην Αυστρία, καθώς αύριο (5/7) θα αναχωρήσουν για το Τιρόλ όπου θα διεξαχθεί το τελικό στάδιο της προετοιμασίας, πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Διαβάστε επίσης: «Η Περούτζια θέλει τον Μπρινιόλι για βασικό τερματοφύλακα»
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Την Τρίτη το πρωί η αποστολή του Τριφυλλιού αναχωρεί για το Μόναχο και από εκεί στον τελικό προορισμό, στο Τιρόλ της Αυστρίας.
Το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας είχε προθέρμανση, rondo και τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κώτσιρας, Σάρλια, ενώ στην προπόνηση ενσωματώθηκε ο Λεάντρο Φρόκου».
- Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στην εθνική οδό στο ύψος της Σκάρφειας
- Η Ρίτα Γουίλσον εκ βαθέων: Η Ελληνίδα μαμά, ο καρκίνος, τα 38 χρόνια γάμου κι ένα κεσεδάκι γιαούρτι
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Παγκράτι: «Άρχισε να με κλωτσάει, να με χτυπάει» – Τι λέει η 23χρονη που δέχθηκε επίθεση για μια θέση πάρκινγκ
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Σε σχηματισμό μετώπου «εμπόδιο στην παρακμή» καλεί ο Ανδρουλάκης – Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο in



