Επίδαυρος: Μεγάλες ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι στο Γυμνάσιο
Εκτεταμένες καταστροφές σε μαθητικά δημιουργήματα, προκάλεσαν άγνωστοι στο Γυμνάσιο της Επιδαύρου. Ο Δήμαρχος Τάσος Χρόνης, αστυνομικός στο επάγγελμα, χαρακτήρισε «απαίσιο» να καταστρέφονται μαθητικές δημιουργίες.
«Είναι πολύ άσχημο να καταστρέφουμε τη δημόσια περιουσία καθώς το τίμημα πάει σε όλους εμάς», είπε ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης με αφορμή τους βανδαλισμούς που άγνωστοι προκάλεσαν στο Γυμνάσιο.
«Είναι όμως απαίσιο να καταστρέφουμε πράγματα που με πολύ μεράκι και κόπο έφτιαξαν μαθητές και καθηγητές» πρόσθεσε φανερώνοντας την απογοήτευση και την πικρία του.
Μάλιστα ο Δήμαρχος χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένος υποστήριξε πως κάτι δεν πάει καλά συνολικά στην κοινωνία και δεν είναι μόνο για όσα αντίκρυσε στο σχολείο.
Παρήγορο το γεγονός πως η αστυνομία της περιοχής – σύμφωνα με όσα είπε ο Δήμαρχος – θα εποπτεύει τον χώρο του σχολείου όλο το καλοκαίρι, τόσο τον πραύλειο χώρο όσο και την περίμετρο.
- Το Ινστιτούτο Τσίπρα ρίχνει προτάσεις διακυβέρνησης
- Υπόθεση κατασκοπείας: Δεν κατονόμασε συνεργούς εντός των Ενόπλων Δυνάμεων ο σμήναρχος – Νέες έρευνες
- «Ποιο είναι τo celebrity crush μου; Αυτό που παντρεύτηκα!» – Ο Μπίλι Κράνταπ είναι τυχερός
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- 1-2-3 Πολλοί ΟΠΕΚΕΠΕ!
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Μεγάλες καθυστερήσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω λόγω τροχαίου


