
Στην τελική ευθεία για δύο μεταγραφές η ΑΕΚ
Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση των πρώτων της μεταγραφών βρίσκεται η ΑΕΚ.
«Τρέχει» την μεταγραφική της ενίσχυση η ΑΕΚ.
Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό το χτίσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και όπως φαίνεται, οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μια… ανάσα από ένα διπλό, μεταγραφικό «χτύπημα».
Οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει αρκετά και τις προσεχείς μέρες, ίσως ακόμη και μέσα στην εβδομάδα, να ολοκληρωθούν δύο προσθήκες για την Ένωση.
Ράντεκ Κουχάρσκι και Παναγιώτης Κονέ είχαν βρεθεί στο εξωτερικό, τσεκάροντας μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Στόπερ και χαφ είναι οι δυο βασικές προτεραιότητες της ΑΕΚ που θέλει να κλείσει σύντομα τα μέτωπα.
Ο Ορμπελίν Πινέδα παραμένει πάντα στο μπλοκάκι του Ματίας Αλμέιδα, με την υπόθεσή του να απαιτεί μπόλικη υπομονή και επιμονή. Η Ένωση πιέζει τη Θέλτα για τον δανεισμό του 26χρονου παίκτη, με την ομάδα του Βίγκο να έχει σε πρώτο πλάνο την πώλησή του.
- Ωρα ευρωπαϊκού μεταλλίου για Τσελίδη και Τελτσίδου
- Σε δύο μέτωπα οι εξελίξεις στην καταγγελία της ΚΑΕ Αμαρουσίου κατά Λιόλιου: Αθλητικός Εισαγγελέας και ΕΕΑ για σκιές σε ασυμβίβαστα, διοίκηση ομάδων και διαιτησίες – Τι απαντά ο πρόεδρος της ΕΟΚ
- Αποκάλυψη Σλοτ: «Επιστρέφει στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας»
- Κενά στις εφαρμογές επαλήθευσης ηλικίας – «Χάκαραν» μέσα σε δύο λεπτά την πλατφόρμα της ΕΕ
- Sony World Photography Awards 2026: 430 χιλιάδες συμμετοχές, ιστορικές νίκες – Σπουδαίες εικόνες
- Η «τοξική κυβέρνηση» μιλάει για τοξικότητα, λέει η αντιπολίτευση – «Λαγός του Μητσοτάκη ο Γεωργιάδης»


