Με τον… Χεζόνια στον δεύτερο τελικό ο Παναθηναϊκός (pic)
Ο Χεζόνια ανέβασε στα social media φωτογραφία από το ΟΑΚΑ και εξέφρασε τη στήριξή του στο Τριφύλλι, ενόψει του δεύτερου τελικού με τον Ολυμπιακό.
Ο Μάριο Χεζόνια μπορεί να έχει φύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ξεχνάει όσα έζησε στο Τριφύλλι.
Ο Κροάτης φόργουορντ λίγες ώρες πριν τον δεύτερο τελικό της Basket League ανάμεσα στους Πράσινους και τον Ολυμπιακό, έκανε ανάρτηση στα social media και κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ανέβασε μια φωτογραφία από το ΟΑΚΑ και τη συνόδευσε με πολλά πράσινα θαυμαστικά, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη του για το Τριφύλλι και τη στήριξή του στις αναμετρήσεις με τους Ερυθρόλευκους.
Δείτε την ανάρτησή του:
- ΗΠΑ: Πυκνό χιόνι και πολικό ψύχος, δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί αντιμέτωποι με σφοδρή χειμερινή καταιγίδα
- Ξεκίνησαν οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Αποστρατεύονται υπαρχηγός και επιτελάρχης
- Φενέρμπαχτσε – Μπασκόνια 84-71: Με ηγέτη τον Χόρτον-Τάκερ οι Τούρκοι
- LIVE: Ίντερ – Πίζα
- Ο Λουίτζι Μαντζιόνε ξανά στο δικαστήριο για ακροαματική διαδικασία – Ακόμα στο τραπέζι η θανατική ποινή
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι οικογενειακές υποθέσεις, ιδίως όταν αφορούν ανήλικα παιδιά, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς ή πολιτική εκμετάλλευση