Μπεναλουάν για ΑΕΚ: «Εγώ είμαι θρύλος και εσύ ένα παραμύθι» (pic)
Ο Γιοάν Μπεναλουάν έκανε επίθεση στην ΑΕΚ, με ανάρτηση στο instagram
Με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιοάν Μπεναλουάν θέλησε να προκαλέσει την ομάδα της ΑΕΚ.
Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός του Άρη ανέβασε μια φωτογραφία του μπροστά από ένα αυτοκίνητο, με το μήνυμα του συνόδευε την ανάρτηση να προκαλεί την Ένωση, αναφέροντας πως είναι ένα παραμύθι που λένε στα παιδιά και εκείνος ένας θρύλος.
«THE MAN IN THE MASK ΑΕΚ είμαι θρύλος και εσύ ένα παραμύθι όπως αυτά που λέγαμε στα μικρά παιδιά για να κοιμηθούν. Θα έρθω ξανά να σε τσακίσω Mono Aris», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Δείτε την ανάρτηση:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benalouane (@benalouaneyohan)
- Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ: Ο 21χρονος Βούλγαρος που διεκδικεί μετάλλιο στο μήκος από τον Τεντόγλου (vids)
- Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι απολογίες των μελών του κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ανθρώπων
- Γιάννης Κότσιρας: Με ανάρτηση του ζητά «μη μου στέλνετε τραγούδια που έχουν γραφτεί μέσω AI»
- Υδρογονάνθρακες: Συναντήσεις Παπασταύρου στο Χιούστον με Chevron και ExxonMobil
- Απίστευτη «καραμπόλα» σε αγώνα ποδηλασίας και σοκαριστική πτώση με το κεφάλι – Στο νοσοκομείο μία αθλήτρια (vid)
- «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ποινικοποιεί τις αντιπολεμικές διαμαρτυρίες» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ



