ΗΠΑ: Η Λουϊζιάνα απαγόρευσε τα διεμφυλικά άτομα στον γυναικείο αθλητισμό
Πολλές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών με νομοθετικά σώματα υπό τον έλεγχο των Ρεπουμπλικάνων έχουν απαγορεύσει στα διεμφυλικά άτομα να συμμετέχουν στον γυναικείο αθλητισμό.
H πολιτεία της Λουϊζιάνα απαγόρευσε σε διεμφυλικά άτομα να συμμετέχουν στα ομαδικά αθλήματα, όπως αντίστοιχα έκαναν κι άλλες πολιτείες των ΗΠΑ.
Πολλές πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών με νομοθετικά σώματα υπό τον έλεγχο των Ρεπουμπλικάνων έχουν απαγορεύσει στα διεμφυλικά άτομα να συμμετέχουν στον γυναικείο αθλητισμό.
Τελευταία χρονικά (και 18η συνολικά) η πολιτεία της Λουϊζιάνα, παρότι ο δήμαρχός της, Τζον Μπελ Έντουαρντς, είναι Δημοκρατικός κι ένθερμος υποστηρικτής των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, σύμφωνα με το gazzeta.gr. Πριν από ένα χρόνο, μάλιστα, είχε ασκήσει βέτο εμποδίζοντας να περάσει παρόμοια νομοθεσία.
Όμως τώρα η πλειοψηφία του νομοθετικού σώματος ήταν μεγάλη που δεν είχε αυτή την επιλογή.
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
- Πώς έγινε η τραγωδία στο Άστρος – Πατέρας ενός 9χρονου παιδιού ο λιμενικός που παρασύρθηκε από τα κύματα
- ΠΑΣΟΚ: «Βαριά εκτεθειμένη η κυβέρνηση μετά την απόφαση της Ευρωβουλής για τη Mercosur» λέει ο Τσουκαλάς
- To Siri της Apple μετενσαρκώνεται επιτέλους σε chatbot


