
Απίστευτη ένταση στο φινάλε, εκτός εαυτού ο Βόβορας (vid)
Ξέφυγε η κατάσταση μετά το τέλος της αναμέτρησης της Λάρισας κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Βόβορα να χάνει την ψυχραιμία του.
Με ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση η Λάρισα επικράτησε του Παναθηναϊκού με 74-62 και η πρόκριση στους τελικούς της Basket League θα κριθεί σε πέμπτο ματς.
Με το τέλος του αγώνα στη Λάρισα πάντως η κατάσταση ξέφυγε. Ο Γιώργος Βόβορας διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές, ο Νέντοβιτς με τον Καράμπελα στην άλλη άκρη μάλωναν μεταξύ τους και στη συνέχεια μπήκαν στη μέση και άλλοι.
Ο προπονητής των «πράσινων» ήταν εκτός εαυτού, με τους συνεργάτες του να μην μπορούν να τον ηρεμήσουν ενώ μεγάλη ένταση υπήρξε και μέσα στη φυσούνα κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων.
Δείτε το βίντεο:
- Ζελένσκι: Έτοιμο για εκεχειρία με την Ρωσία το Κίεβο – Χαιρετίζει την κατάπαυση του πυρός ΗΠΑ-Ιράν
- «Εκείνη η αχαρακτήριστη ενδυματολογική επιλογή της Τραμπ»
- Πάνω από 1.800 έλεγχοι στην αγορά εν όψει Πάσχα – Πόσες παραβάσεις εντοπίστηκαν
- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Ιούδας: Και απελθών απήγξατο…
- Απόφαση-ορόσημο για τα «αστέρια» των ξενοδοχείων στη Booking.com


