Υλικά:

  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • 150 γραμ. γιαούρτι
  • μισό κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού κύμινο
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
  • 200 γραμ. στήθος κοτόπουλο
  • 2 ντομάτες
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 1 πράσινο τσίλι
  • 4 κουταλιές της σούπας κόλιανδρο
  • χυμό από 1 λάιμ
  • 2 τορτίγιες
  • 1 αβοκάντο

Εκτέλεση:

  • Ανακατέψτε το σκόρδο με το γιαούρτι. Βάλτε 2 κουταλιές της σούπας σε ένα μπολ, προσθέστε τα μπαχαρικά και τη ρίγανη και ανακατέψτε. Ανακατέψτε μαζί το κοτόπουλο.
  • Τηγανίστε το κοτόπουλο για 5 λεπτά και άλλα 5 από την άλλη πλευρά.
  • Ανακατέψτε τις ντομάτες με το κρεμμύδι, το τσίλι, το κόλιανδρο και το λάιμ. Ψήστε τις τορτίγιες και βάλτε μέσα λίγο από το εσωτερικό του αβοκάντο, κοτόπουλο και τη σάλτσα. Ολοκληρώστε με λίγο γιαούρτι και σερβίρετε.