Γιάννης Γκόβαρης: Πέθανε ο τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών
Ο Γιάννης Γκόβαρης άφησε το σημάδι του στο δημοτικό τραγούδι.
Πέθανε ο Γιάννης Γκόβαρης με τον χώρο του δημοτικού τραγουδιού να πενθεί για τον χαμό του αφού άφησε το σημάδι του με τη φωνή του και τη διάρκεια της καριέρας του.
Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας, ο ξαφνικός χαμός του δημοφιλούς τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών, σημειώνει το thenewspaper.gr.
Ο Γιάννης Γκόβαρης υπηρετούσε επί δεκαετίες το δημοτικό παραδοσιακό τραγούδι και συμμετείχε σε πολλά πανηγύρια. Καταγόταν από τον Αλμυρό, ενώ διέμενε στα Φάρσαλα.
Το «αντίο» από αγαπημένο συνεργάτη του
Συγκινητικό είναι το «αντίο» του Θωμά Βούζα, ενός καλλιτέχνη που συνεργάστηκε μέχρι τελευταία στιγμή με τον δημοτικό τραγουδιστή.
«Ο Γιάννης ήταν για μένα ένα στήριγμα εκεί έξω. Με έβαλε στο σπίτι του, μου φέρθηκε σαν πατέρας, κι εγώ σαν γιος του. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψουν τα καλά που μου έκανε κι αυτά που ζήσαμε. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση».
- Πότε περιμένει ο Παναθηναϊκός τον Χέιζ-Ντέιβις
- ΠΑΣΟΚ: «Μάχη» διαρροών μετά τη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ
- ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Επιβάτης τραβάει βίντεο τον οδηγό που παίζει με το κινητό του – Τον απέλυσαν [βίντεο]
- Μάντσεστερ: Στη φυλακή δύο εξτρεμιστές για συνωμοσία για τη δολοφονία εκατοντάδων Εβραίων
- Τα «καμπανάκια» του Ζάχοβιτς στον Ριέρα
- Το μυστικό κλειδί της υπόθεσης; Οι συνομοσιολόγοι του Έπσταϊν ξαναβλέπουν την ταινία Eyes Wide Shut

