Παναθηναϊκός: Θετικός για ανανέωση ο Αϊτόρ
Με καλό μάτι φέρεται να βλέπει μια ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό ο Αϊτόρ
Μια εξαιρετική σεζόν διανύει φέτος ο Αϊτόρ με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο 26χρονος εξτρέμ έχει 8 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και κομβικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία του Τριφυλλιού.
Στο «πράσινο» στρατόπεδο θέλουν να «δέσουν» τον ισπανό εξτρέμ, και γι’ αυτό αναμένεται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια έως και το 2025.
Από την πλευρά του, ο Αϊτόρ δείχνει να ευχαριστιέται και πάλι το ποδόσφαιρο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στέλνει θετικά μηνύματα προς τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.
Το τωρινό συμβόλαιο του 26χρονου έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2023, και γι’ αυτό στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού θέλουν να ξεκινήσουν σύντομα τις διαπραγματεύσεις.
- Δασμοί Τραμπ: Τι μέλλει γενέσθαι έπειτα από την ετυμηγορία του Ανώτατου Δικαστηρίου
- Τουρκία: Ανακοίνωσε την ενσωμάτωση συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου σε drone
- Γαλλία: Δύο 16χρονοι συνελήφθησαν για τρομοκρατία – «Γοητευμένος» ο ένας από τον τζιχαντισμό
- Αυστρία: Στους πέντε οι νεκροί από τις χιονοστιβάδες
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
