
Ολυμπιακός: Με Φορτούνη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα – Εκτός Σισέ, Λαλά και Μανωλάς
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1/5, 17:00).
Φορτούνης, η επιστροφή. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που είχε χάσει τα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, επιστρέφει στην αποστολή και βρίσκεται ανάμεσα στα 25 ονόματα που ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1/5, 17:00), για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στον Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού και μετά το τέλος του προγράμματος ο Ιβηρας ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Παπέ Αμπού Σισέ και Κώστας Μανωλάς.
Αναλυτικά η ενημέρωση της πειραϊκής ΠΑΕ
Με προπόνηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των Playoffs κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 17:00, Novasports Prime).
Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές.
Αναλυτικά η αποστολή
Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.
- Πύργος: Υπό φύλαξη στο νοσοκομείο 17χρονος, έπειτα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία
- Ηράκλειο: Βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Γιώργος και «οδήγησε» στη δολοφονία του 20χρονου Νικήτα
- Όμιλος AKTOR: Ισχυρό χαρτοφυλάκιο ΑΠΕ με επενδύσεις άνω του €1 δισ.
- Ενώνουν δυνάμεις Δήμος και Πανεπιστήμιο για την ενδυνάμωση γονέων και εκπαιδευτικών
- Ιωάννης Τούμπας: Θυσία στο βωμό της πατρίδας
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές



