Αντετοκούνμπο: Θύμισε Τζόρνταν από το Space Jam
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πρωταγωνιστής σε μια εντυπωσιακή φάση κόντρα στους Μπουλς, θυμίζοντας το επικό καλάθι του Μάικλ Τζόρνταν στο Space Jam
Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να επικρατήσουν των Σικάγο Μπουλς με 93-86 στο πρώτο Game των πλέι-οφ του ΝΒΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για ένα ακόμα βράδυ να χαρίζει μοναδικές στιγμές στο κοινό που τον παρακολούθησε.
Η αλήθεια είναι πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Greek Freak ήταν πρωταγωνιστής σε μια φάση που θύμισε πολύ το καλάθι του Μάικλ Τζόρνταν από την ταινία Space Jam, στην οποία είχε λάβει μέρος.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο συγκεκριμένο καλάθι τέντωσε πάρα πολύ το χέρι του για να αφήσει την μπάλα στο καλάθι και κανένας αντίπαλός του δεν μπόρεσε να ανακόψει την προσπάθεια του έλληνα πρωταθλητή.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους
- FT: Οι αυτοκινητοβιομηχανίες απορρίπτουν την πρόταση της ΕΕ για «made in Europe» οχήματα
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα ξανά στην 11η θέση
- Σαχάρα το Ηράκλειο – «Πνίγηκε» από την αφρικανική σκόνη



