Όλα τα μυστικά για τέλειο πασχαλινό τσουρέκι
Ακολουθήστε την συνταγή του Χρήστου Βεργάδου
Ο σεφ Χρήστος Βεργάδος μας δείχνει πώς να φτιάξουμε αφράτα πασχαλινά τσουρέκια στην κουζίνα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».
Υλικά για τη συνταγή:
Για το προζύμι:
250 ml νερό
250 ml γάλα
500 γρ. αλεύρι δυνατό
100 γρ. νωπή μαγιά
Για τη ζύμη:
1 κιλό αλεύρι
400 γρ. ζάχαρη
250 γρ. βούτυρο κρεμώδες
6 αυγά
15 γρ. μαχλέπι τριμμένο
15 γρ. κακουλέ τριμμένο
3 βανίλιες
1 πρέζα αλάτι
Για το άλλειμμα:
1 αυγό
50 γρ. γάλα
- Νέα Αριστερά: Προκλητική και απαράδεκτη η απόφαση αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου
- Η μπουτίκ των Λονδρέζικων 60s με το ψυχεδελικό όνομα «Granny Takes A Trip» επέστρεψε
- Ουκρανία: Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Ρωσία για χρήση χημικών όπλων
- Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος
- Θεσσαλονίκη: Τρόμος για 14χρονη – Ανήλικες την απείλησαν με μαχαίρι, τη λήστεψαν και την ξυλοκόπησαν
- Στο ξενοδοχείο του Παναθηναϊκού ο Ομπράντοβιτς – Τα είπε με Σλούκα