
Βασίλης Κικίλιας: Θετικός στον κοροναϊό ο υπουργός Τουρισμού
Η ανάρτηση του υπουργού Τουρισμού
Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter.
O υπουργός ανέφερε ότι ο εμβολιασμός προσφέρει την καλύτερη ασφάλεια έναντι της πανδημίας.
«Σήμερα διαγνώστηκα θετικός στη νόσο COVID-19 και συνεπώς τις επόμενες μέρες, θα ασκώ τα καθήκοντά μου από το σπίτι. Να προσέχετε όλοι την Υγεία σας και να θυμάστε ότι ο εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Βασίλης Κικίλιας.
Η ανάρτησή του
Σήμερα διαγνώστηκα θετικός στη νόσο COVID-19 και συνεπώς τις επόμενες μέρες, θα ασκώ τα καθήκοντά μου από το σπίτι.
Να προσέχετε όλοι την Υγεία σας και να θυμάστε ότι ο εμβολιασμός παρέχει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια από την σοβαρή νόσηση.
— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) April 11, 2022
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Πληροφορίες για τραυματίες και ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια

