Ο Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει γλυκιά πατσαβουρόπιτα
Μία συνταγή για όλα τα γούστα
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου στην κουζίνα της «Ελένης».
Ο σεφ έφτιαξε «Σουλτάνα» ή αλλιώς γλυκιά πατσαβουρόπιτα.
Τα υλικά:
1 συσκευασία φύλλο κρούστας για γλυκά
Για την κρέμα:
5 αυγά
200 γραμ. ζάχαρη
400 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
200 ml ηλιέλαιο
20 γραμ. baking powder
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σιρόπι:
600 γραμ. ζάχαρη
500 ml νερό
φλούδα από ένα λεμόνι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!
- Ευρώ: H Βουλγαρία στο κατώφλι του ενιαίου νομίσματος
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Φτάνει! Η υπομονή είναι αρετή»
- Η AfD ετοιμάζεται να αλλάξει τη Γερμανία
- Απαγορεύσεις, AI slop και chatbots που δοξάζουν τον Χίτλερ: Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στα social media φέτος
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27/12): Δράση με Stoiximan GBL και Premier League
- Οι αργίες και τα τριήμερα του 2026 – Πότε πέφτει τετραήμερο
