Ο Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει γλυκιά πατσαβουρόπιτα
Μία συνταγή για όλα τα γούστα
Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου στην κουζίνα της «Ελένης».
Ο σεφ έφτιαξε «Σουλτάνα» ή αλλιώς γλυκιά πατσαβουρόπιτα.
Τα υλικά:
1 συσκευασία φύλλο κρούστας για γλυκά
Για την κρέμα:
5 αυγά
200 γραμ. ζάχαρη
400 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
200 ml ηλιέλαιο
20 γραμ. baking powder
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σιρόπι:
600 γραμ. ζάχαρη
500 ml νερό
φλούδα από ένα λεμόνι
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!
- Κακοκαιρία Byron: Ξεπέρασε τα 280 χιλιοστά το ύψος βροχής στην Παλαιοκούνδουρα Μάνδρας στο τριήμερο
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Ίντερ – Κόμο 4-0: «Τεσσάρα» και κορυφή για τους «νερατζούρι»
- Μπέτις – Μπαρτσελόνα 3-5: Πεντάρα με σούπερ Φεράν και +4!
- «Ο πατέρας ήταν γεμάτος αίματα» – Τι λέει μάρτυρας της τραγωδίας με το 2χρονο και το πίτμπουλ
- Κίνα: Ο «αναπνευστήρας» της Ρωσίας στον πόλεμο κυρώσεων


