
Εκτός ο Πρίντεζης από το δεύτερο ματς με την Τουρκία
Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα ταξιδέψει στην Πόλη για το δεύτερο ματς με την Τουρκία κι αναμένεται να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό.
Ο Γιώργος Πρίντεζης έδωσε το «παρών», όπως και άλλοι παίκτες των… αιωνίων στο πρώτο από τα δύο ματς με την Τουρκία χθες στα Λιόσια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού όμως έμεινε εκτός από το ματς της Δευτέρας στην Πόλη, καθώς έμεινε εκτός αποστολής, χωρίς να είναι γνωστό κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Θα μείνει στην Ελλάδα, με την αποστολή να αναχωρεί σήμερα και αναμένεται να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό άμεσα.
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς της Δευτέρας:
Νίκος Ρογκαβόπουλος, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Κώστας Σλούκας, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Μουράτος, Δημήτρης Μωραΐτης, Γιάννης Κουζέλογλου, Κώστας Γόντικας, Νίκος Γκίκας και Δημήτρης Κακλαμανάκης.
- Μπεν Νίνταμ: Η βρετανική αστυνομία σταματά τις έρευνες για την εξαφάνισή του
- Κίνα: Ο Πούτιν επισκέπτεται τον Σι και σκορπά ανησυχία στη δύση και ταραχή στην Ταϊβάν
- Ακρίβεια: Παρατεταμένη η ακρίβεια στα καύσιμα – Έρχονται νέες αυξήσεις σε αμόλυβδη και diesel
- «Parallel Tales» – Η Ιζαμπέλ Ιπέρ γράφει μια κρυφή, σεξουαλική φαντασίωση για τον Βενσάν Κασέλ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/5): Πού θα δείτε το Άρσεναλ – Μπέρνλι και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης
- Τραμπ: Αναδημοσίευσε συνέντευξη Παπασταύρου για την ενεργειακή διπλωματία


