«Βόμβα» από Σενγκέλια – Αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ λόγω Ουκρανίας
Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί ο Τορνικέ Σενγκέλια, καθώς ο Γεωργιανός αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της Ρωσίας μετά την εισβολή στην Ουκρανία.
«Βόμβα» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και γενικότερα στον ευρωπαϊκό αθλητισμό!
Τις τελευταίες ώρες η Ρωσία βλέπει να της γυρνάνε την πλάτη σε όλα τα αθλήματα, τόσο οι ίδιες οι ομάδες, όσο και οι χορηγοί με τις ομοσπονδίες, καθώς η εισβολή της χώρας στην Ουκρανία έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ και έχει ξεσηκώσει ολόκληρο τον πλανήτη που προσεύχετε.
Μετά την ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Παρασκευής, ο Τορνικέ Σενγκέλια πυροδότησε τη μεγάλη «βόμβα»! Ο Γεωργιανός άσος ενημέρωσε σήμερα τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, με την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία να είναι φυσικά ο λόγος.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το commersant.ge, ο Σενγκέλια έχει ήδη αποχωρήσει από τη ρωσική πρωτεύουσα και αναχώρησε για την Ισπανία όπου βρίσκεται η οικογένεια του. Μένει να φανεί ποια θα είναι και η στάση της ΤΣΣΚΑ η οποία δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα.
Η αντιπαράθεση του προέδρου της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με τον Οφέρ Γιανάι αυτή τη φορά όμως να μπλέκει και τη Βαλένθια στις νέες δηλώσεις του για τη φετινή Ευρωλίγκα.
Η απόφαση σηματοδοτεί μια ιστορική στροφή για την Ελβετία που είχε ταυτιστεί με την απόλυτη απαγόρευση των αγώνων, απόρροια μιας τραγωδίας που σημάδεψε ανεξίτηλα την ιστορία του motorsport.
Είναι Μάιος του 1980 και οι Άγγλοι παρακολουθούν από κοντά για πρώτη φορά τον άνθρωπο που θα τους στερήσει το Μουντιάλ έξι χρόνια αργότερα, τον 19χρονο τότε Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.