
Παναθηναϊκός: Δεν προπονήθηκε ξανά ο Βιγιαφάνιες, δύσκολα με ΑΕΚ
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι είναι αμφίβολη
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά για την παρουσία των Πράσινων στα πλέι-οφ της Super League.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του θέλουν μόνο τρίποντο, με το σέρβο τεχνικό όμως να έχει να αντιμετωπίσει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, καθώς ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν έχει προπονηθεί ακόμη.
Συγκεκριμένα, ο αργεντινός μέσος έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο Κορωπί, έχει ακόμη ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και δεν έχει πολλές πιθανότητες να είναι διαθέσιμος στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ένωση στη Λεωφόρο.
Από κει και πέρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Μαουρίσιο, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Μακέντα, Λούντκβιστ, Αγιούμπ.
- Μαρόκο: Το Ραμπάτ Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου UNESCO 2026
- Ποιοι κωδικοί στο Ε2 μηδενίζουν τον φόρο από ενοίκια
- Δεν αλλάζει το φορμάτ της Euroleague – Παραμένουν 20 ομάδες
- «Ούτε οι Χίτλερ και Μουσολίνι δεν επιτέθηκαν στον Πάπα τόσο ανοιχτά όσο ο Τραμπ»
- Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών – Βρέθηκαν «ξενώνες» και εργαστήριο κατασκευής πλαστών εγγράφων
- Θεσσαλονίκη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της απόφασης για το revenge porn βίντεο με θύμα την Ιωάννα Τούνη



