Τζόκοβιτς: Η κλήρωση και ο πρώτος αντίπαλος της χρονιάς στο Ντουμπάι
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δίνει τους πρώτους του αγώνες για το 2022 στο Ντουμπάι
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απασχόλησε επί μακρόν το παγκόσμιο τένις με τα όσα συνέβησαν στη Μελβούρνη, στην προσπάθειά του να αγωνιστεί στο Australian Open παρότι ανεμβολίαστος.
Δεν έχει ακόμα παίξει σε επίσημο τουρνουά, όμως αυτό ήρθε η ώρα να αλλάξει και να δοθεί ένα τέλος στην ανυπομονησία του.
Ο Σέρβος θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Ντουμπάι, που τον δέχτηκε, και έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο μετά την κλήρωση.
Ξεκινά κόντρα στον Λορέντζο Μουζέτι, Νο 57 στον κόσμο.
Αν κερδίσει, θα παίξει με έναν εκ τον Ντε Μινόρ, Κατσάνοφ, και αργότερα λογικά με τον Μπαουτίστα Αγκούτ, με τα ημιτελικά να φέρνουν μπροστά του έναν εκ των Σαποβάλοφ και Οζέρ-Αλιασίμ.
Στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται οι Ρούμπλεφ, Χούρκατς, Σίνερ και Μάρεϊ.
Ακόμα πάντως κι αν κερδίσει τον τίτλο, μπορεί να πέσει από την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ανάλογα με την πορεία του Μεντβέντεφ στο Ακαπούλκο.
Official ATP Draw! 🤩 pic.twitter.com/w8p7UBBPG1
— Dubai Tennis Champs (@DDFTennis) February 19, 2022
- Καζακστάν: Στη χώρα του Borat δεν αστειεύονται
- Γροιλανδία: Ο Τσέχος πρωθυπουργός αγόρασε υδρόγειο για να δει πού βρίσκεται – Viral για αρνητικούς λόγους
- ΟΙΕΛΕ για την νεκρή εκπαιδευτικό από την κακοκαιρία: «Τα φροντιστήρια δεν έκλεισαν – Το πληρώσαμε με μια ζωή»
- Τηλεκριτική διαιτησίας; Φοβούνται και την σκιά τους!
- Φάμελλος από Γλυφάδα: Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης που δεν επενδύει στην πρόληψη
- «Τη δέρνουν, σας παρακαλώ βοηθήστε» – Ο Μπάρον Τραμπ έσωσε γυναίκα στο Λονδίνο
