Ολυμπιακός: Έφτασε τις 300 συμμετοχές στην Euroleague o Σλούκας
Συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Ευρωλίγκα ο Κώστας Σλούκας
Ιδιαίτερη είναι η αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τον Κώστα Σλούκα.
Ο Έλληνας γκαρντ συνεχίζει να γράφει τον μύθο του στην Ευρωλίγκα, καθώς έφτασε τις 300 αναμετρήσεις στην διοργάνωση και πλέον ο επόμενος στόχος του είναι 310 εμφανίσεις του Νίκου Ζήση.
Ο 30χρονος γκαρντ έχει δεκαετή παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, με τις φανέλες των Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε, ενώ στο παρελθόν έχει κατακτήσει συνολικά 3 φορές το βαρύτιμο τρόπαιο, ενώ έχει αγωνιστεί και άλλες τρεις φόρες στον τελικό.
- Μαρίν Λεπέν: Στις 7 Ιουλίου η απόφαση του εφετείου που θα κρίνει και το πολιτικό της μέλλον
- ΚΚΕ για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Επικίνδυνος εφησυχασμός σε περίοδο που προωθούνται «διευθετήσεις» σε βάρος των λαών
- Μήπως δεν απειλεί μόνο τον πρώην πρίγκιπα Άντριου η σκιά του σκανδάλου Έπσταϊν αλλά όλο το Παλάτι;
- Ξεκίνησε η δίκη για τον βιασμό 19χρονης από δύο αστυνομικούς του ΑΤ Ομόνοιας – Έβγαλε τη ζώνη του, είχε και το όπλο υπηρεσίας.
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- Ολυμπιακός – ΑΟΝΣ Μίλων 3-1 σετ: Στο Final-4 του Κυπέλλου οι ερυθρόλευκες

