
Απίθανα πράγματα – Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε παίκτη με κασκόλ της… Καλαμάτας
Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε τον Μαλίς Κομπί Ασαμόα, ο οποίος παρουσιάστηκε με κασκόλ της… Καλαμάτας!
Αυτά μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Ο Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαλίς Κομπί Ασαμόα από την Καλαμάτα. Δεν υπάρχει κάτι περίεργο σε αυτό, αλλά στην παρουσίασή του.
Κι αυτό διότι ο Ασαμόα παρουσιάστηκε στην ομάδα του Βόλου με… κασκόλ της προηγούμενης ομάδας του, της «Μαύρης Θύελλας». Και όπως ήταν λογικό, η φωτογραφία έγινε viral!
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του Μαλίς Κόμπι Ασαμόα από την Καλαμάτα. Πρόκειται για Άγγλο επιθετικό, 19 ετών (γεννήθηκε στις 15/11/2002) ο οποίος φέτος με την ομάδα της Καλαμάτας κατέγραψε μία συμμετοχή, στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό. Αγωνίζεται ως εξτρέμ και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρέντιγνκ και της Λούτον.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Μαλίς Κόμπι Ασαμόα στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».
Δείτε την εικόνα που έγινε… viral:
- Άρσεναλ – Νιούκαστλ 1-0: Επιστροφή στις νίκες για τους «κανονιέρηδες» κι «ανάσα»
- ΗΠΑ: Η υπόθεση των αγνοούμενων επιστημόνων φτάνει από το ίντερνετ στον Λευκό Οίκο – Θεωρία συνωμοσίας ή αποκάλυψη;
- Χωρίς τον «αποδιοπομπαίο τράγο» Όρμπαν, ίσως ήρθε η ώρα για την ΕΕ να φτάσει στην ρίζα των προβλημάτων της
- Βαλένθια-Χιρόνα 2-1: Βαθιά ανάσα οι «νυχτερίδες»
- Ο Βασίλης Κικίλιας κρούει κώδωνα κινδύνου για την κρίση στο Ορμουζ και το κόστος της πράσινης μετάβασης στη ναυτιλία
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: O Mιχαηλίδης άνοιξε το σκορ για τον δικέφαλο, ισοφάρισε για τους Κρητικούς ο Φούντας (vid)
