Θεοδωρικάκος – Τέλη Μαρτίου οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. λόγω πανδημίας
Oι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, που τα τελευταία χρόνια γίνονται τον Ιανουάριο, εφέτος θα γίνουν στα τέλη Μαρτίου.
Η πανδημία «μεταφέρει» και τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία κατά δύο μήνες περίπου, σύμφωνα με δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ, που τα τελευταία χρόνια γίνονται τον Ιανουάριο, εφέτος θα γίνουν στα τέλη Μαρτίου.
«Όλα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., όπως και όλοι όσοι υπηρετούμε τον δημόσιο βίο, αξιολογούνται καθημερινά. Οι κρίσεις θα διεξαχθούν φέτος στα τέλη Μαρτίου», τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και αιτιολογώντας την απόφασή του επεσήμανε: «Η αιτία είναι ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει πολύ μεγάλο βάρος στους ελέγχους για την πανδημία και περίπλοκα καθήκοντα αυτή την περίοδο. Επομένως οι κρίσεις που φέρνουν αλλαγές είναι προτιμότερο να γίνουν αφού έχει περάσει αυτή η περίοδος. ‘Αλλωστε μέχρι το 2016 οι κρίσεις γίνονταν τον Μάρτιο».
- Φθιώτιδα: Νεκρός 21χρονος οδηγός σε μετωπική σύγκρουση με λεωφορείο
- Μέση Ανατολή: Πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τον πόλεμο ΗΠΑ – Ισραήλ – Ιράν
- Κόντρα στη Μπασκόνια ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη βήμα προς το πλεονέκτημα
- Για τρίτη ημέρα στους δρόμους οι οδηγοί ταξί στην Αττική – Επέστρεψαν μέχρι νεοτέρας στην περιφέρεια
- Χαμός στους Μπακς με Αντετοκούνμπο: Μεγάλη διαφωνία για την επιστροφή του στα παρκέ (pic)
- Πολιορκία xωρίς τέλος, αντοχή χωρίς όρια: Όταν η αμερικανική μέγγενη συναντά τις κουβανικές ρίζες








