«Σαφάρι» ελέγχων στην αγορά – Στις 139 οι παραβάσεις
Κλιμακώνονται οι έλεγχοι στην αγορά ενόψει της πρωτοχρονιάς.
Τις 139 έφτασαν οι παραβάσεις για νοθεία προϊόντων και παράνομες ελληνοποιήσεις το τελευταίο 15ήμερο.
Συγκεκριμένα, από τις 15 Δεκεμβρίου κλιμάκια του ΕΦΕΤ, του ΕΛΓΟ και των ΔΑΟΚ, κάνουν εντατικούς ελέγχους στην αγορά και στις εισόδους της χώρας προκειμένου να αποτρέψουν νοθείες προϊόντων κα παράνομες ελληνοποιήσεις.
Από τις 15/12 έως και 30/12 είχαν γίνει 1881 έλεγχοι και είχαν διαπιστωθεί 139 παραβάσεις.
Απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού είναι μέσω των συνεχών ελέγχων να προστατευθούν οι παραγωγοί και οι καταναλωτές αλλά και να εξαλειφθούν φαινόμενα που δυσφημούν τα ελληνικά προϊόντα.
Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του ΥπΑΑΤ κ. Σπήλιου Λιβανού έχει συσταθεί ομάδα εργασίας υπό την ΓΓ του υπουργείου κυρία Χριστιάνα Καλογήρου που ως έργο έχει τον συντονισμό διενέργειας των επίσημων ελέγχων στην αλυσίδα διακίνησης κρέατος και της συμμόρφωσης της αγοράς με την ιχνηλασιμότητα και την επισήμανση του κρέατος.
Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν.
- Τουρκία: Σειρήνες συναγερμού στη ΝΑΤΟϊκή βάση Ιντσιρλίκ
- Κίνηση: Καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας και Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Παραιτείται από βουλευτής και παραδίδει την έδρα του στο ΠΑΣΟΚ ο Κωνσταντινόπουλος μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ
- «Μπαίνει» στο NBA Europe η Παρί Σεν Ζερμέν
- Η στρατολόγηση μοντέλων για τον Έπσταϊν: Νέες μαρτυρίες από τη Βραζιλία φωτίζουν το δίκτυο του Μπρουνέλ
- Επισήμως Μαξίμου gate: Ο Ντίλιαν έδωσε στεγνά την κυβέρνηση


