
Η «Θύρα 7» κλείνει το πέταλό της – Πορεία κατά των μέτρων για τα γήπεδα
Η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως όσο διαρκέσουν τα μέτρα της Κυβέρνησης για τα γήπεδα, το πέταλο (θύρες 3-4-5-6-7) θα παραμείνει κλειστό, ενώ θα γίνει και πορεία διαμαρτυρίας στις 9 Ιανουαρίου.
Η Θύρα 7 με ανακοίνωση της εκφράζει την αντίθεση της στα νέα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για τα γήπεδα και την πληρότητα 10% ή 1.000 φιλάθλους.
Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού αναφέρουν ότι προτιμούν να μένει κλειστό το πέταλο από το να γίνεται επιλογή 200 οπαδών που θα μπαίνουν σε αυτό. Από εκεί και πέρα η Θύρα 7 έκανε κάλεσμα και σε πορεία διαμαρτυρίας την ημέρα του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας χαρακτηριστικά «αφού δεν μας υπολογίζετε, τώρα θα μας δείτε».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Μετά τα τελευταία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ μέτρα ενημερώνουμε ότι όσο διαρκούν αυτά το πέταλο της ΘΥΡΑΣ 7
(Θύρες 3-4-5-6-7)
θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟ.
Δεν θα μπουμε στη διαδικασία να διαλέξουμε 200 εκλεκτούς από το σύνολο της ΘΥΡΑΣ 7
σε ένα πέταλο 6.600 οπαδών!
Καλούμε όλο τον κόσμο μας σε πορεία διαμαρτυρίας στον Πειραιά στις 9/1 (την ημέρα του παιχνίδιου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Αστερας Τρίπολης)!
Αυτόν τον κόσμο που εκείνη την ημέρα θα ήταν στο γήπεδο και ένας από τους λόγους που έτρεξε να εμβολιαστεί, ήταν για να βλέπει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και έδωσε από το υστέρημα του χρήματα για να πάρει διαρκείας!
Έχουν και οι φίλαθλοι ΙΣΑ δικαιώματα με κάθε πολίτη!!
Καταλάβετε το!!
Πέρα από τους οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ καλούμε οποιονδήποτε πολίτη ασχέτως της ομάδας που υποστηρίζει σε αυτή την διαμαρτυρία!!
Η κυβέρνηση οφείλει να αφουγκράζεται τους πολίτες, από την στιγμή που τα μέτρα που λαμβάνονται αφορούν αυτούς και την καθημερινότητά τους!
Αφού δεν μας υπολογίζεται….
Τώρα θα μας δείτε…..
Υ.Γ Το ΣΗΜΕΙΟ συνάντησης και η ΩΡΑ θα ανακοινωθούν τις πρώτες μέρες του νέου έτους!
- Κιλκίς: Υπόθεση deepfake εικόνας με θύμα 15χρονη – Δικογραφία σε βάρος δύο συνομήλικών της
- Αμπελόκηποι: «Πήρα το πάπλωμα και μια λινάτσα, την τύλιξα και έκρυψα το πτώμα στο πατάρι» – Η κυνική απολογία του συζυγοκτόνου
- Παναθηναϊκός: Ο Νέστρουπ τίκαρε τα «πράσινα» κουτάκια
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Το μεγάλο φινάλε έρχεται την Τρίτη 2 Ιουνίου
- Θεσσαλονίκη: 25χρονος μπήκε στο μαγαζί 52χρονης, της έδειξε ερωτικό βίντεο και τη χτύπησε
- Ασυνήθιστη μεταμόσχευση δημιούργησε πειραματόζωα που φωτοσυνθέτουν με τα μάτια






