Νοκ-άουτ Σλούκας και Γουόκαπ για τον Ολυμπιακό
Οι Κώστας Σλούκας και Τόμας Γουόκαπ τέθηκαν νοκ-άουτ από το ματς Κυπέλλου με τον Ιωνικό
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (17:00) στο ΣΕΦ τον Ιωνικό Νίκαιας για το Κύπελο Ελλάδος, σε ένα νοκ-άουτ ματς όπου ο νικητής θα προκριθεί στα ημιτελικά του θεσμού.
Οι ερυθρόλευκοι μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού θέλουν να καθαρίσουν την ομάδα της Νίκαιας και να πάρουν την πρόκριση, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει ωστόσο δυο σημαντικές απουσίες.
Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί από το σημερινό ματς τις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα, αλλά και του Τόμας Γουόκαπ. Ο πρώτος έκανε την 3η δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού την Παρασκευή (24/12) και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του, καθώς ταλαιπωρείται από μυαλγία και αρθραλγία.
Από την άλλη, ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας και είναι και αυτός εκτός, ενώ ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή της ούτε του Κουίνσι Έισι, ο οποίος πέρασε οξεία αμυγδαλίτιδα τις προηγούμενες ημέρες και έχει εξασθενίσει ο οργανισμός του.
- Λίβανος: Αλλοι 4 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας
- Ο Ρούμπιο θα επισκεφθεί Σλοβακία και Ουγγαρία, όπου κυβερνούν σύμμαχοι του Τραμπ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου


