Πολύ μεγάλη διάκριση για τον Σα στην Premier League
Ο Ζοσέ Σα πραγματοποιεί ονειρεμένη σεζόν στην Premier League
Το περασμένο καλοκαίρι ο Ζοσέ Σα άφησε τον Ολυμπιακό μετά από τρία χρόνια και πήρε μεταγραφή στην φανταχτερή Premier League και στην Γουλβς.
Έχοντας διανύσει σχεδόν τα μισά του πρωταθλήματος, ο άλλοτε τερματοφύλακας των Ερυθρολεύκων έχει πραγματοποιήσει ονειρεμένη σεζόν στην παρθενική του χρονιά στο Νησί, όντας ένας από τους καταλύτες της Γουλβς στο φετινό πρωτάθλημα.
Το Sky Sports τον τοποθέτησε στην λίστα με τις καλύτερες μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη μεταγραφική περίοδο, ενώ ο Πορτογάλος πορτιέρο σύμφωνα με το xGOT (expected goals on target) βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους τερματοφύλακες στην Premier League, οι οποίοι έχουν στερήσει τα περισσότερα γκολ στις αντίπαλες ομάδες.
Επιπλέον, ο Σα βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τις περισσότερες αποκρούσεις που έχει επιχειρήσει τερματοφύλακας στη Premier League. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο Μεσλιέ της Λιντς με 65 αποκρούσεις, ενώ ακολουθεί ο Κρουλ και ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού με 57.
Για την ιστορία, η Γουλβς αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -3 από την πεντάδα και την Γουέστ Χαμ και έχοντας δεχθεί μόλις 14 τέρματα σε 18 αγωνιστικές.
🧤 Most saves in the Premier League this season:
1️⃣ Illan Meslier – 65
2️⃣ Tim Krul – 57
3️⃣ Jose Sa – 57
4️⃣ Kasper Schmeichel – 57
5️⃣ Lukasz Fabianski – 54
6️⃣ Aaron Ramsdale – 53
7️⃣ DDG – 52
8️⃣ Jordan Pickford – 51
9️⃣ Emi Martinez – 49
🔟 Vicente Guaita – 47#ChristmasNumber1s— WhoScored.com (@WhoScored) December 25, 2021
- Ζελένσκι: 55.000 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο – Νέες ρωσικές επιθέσεις
- Ρωσικοί δορυφόροι υποκλέπτουν εδώ και χρόνια ευαίσθητες ευρωπαϊκές επικοινωνίες
- Ξεκίνησαν εκ νέου οι έρευνες στη «Βιολάντα» – Σε ασφαλή επίπεδα το προπάνιο
- Το αρνητικό σερί και οι σκέψεις της διοίκησης: Γιατί ο Ιτούδης είναι υπό πίεση στη Χάποελ
- Δεν είχα λύσει κάποια θέματα, δεν είχα πει τα «σ’ αγαπώ»: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη σχέση με τον πατέρα της
- Βαδίζω, άρα υπάρχω: Περπατώντας στην πόλη με τον αρχιτέκτονα – πολεοδόμο Αλέξανδρο Παπαγεωργίου-Βενετά



