«Βόμβα» στο ΝΒΑ – «Βλέπω πως η εποχή του Ντέιβις στους Λέικερς θα τελειώσει»
Ο Τζέισον Σμιθ ανέφερε στο Fox Sports Radio πως ο Άντονι Ντέιβις δεν πρόκειται να μείνει για πολύ ακόμα στους Λέικερς, με την ομάδα του Λος Άντζελες να τον παραχωρούν με ανταλλαγή.
Ο Τζέισον Σμιθ ήρθε για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά του ΝΒΑ που ταλαιρωπούνται ήδη από τον κορωνοϊό και ανέφερε στο Fox Sports Radio πως ο Άντονι Ντέιβις θα αποτελέσει παρελθόν από τους Λος Άντζελες Λέικερς στο κοντινό μέλλον, με τους «Λιμνάνθρωπους» να τον παραχωρούν με ανταλλαγή. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Βλέπω πως η εποχή του Ντέιβις στους Λέικερς θα τελειώσει, αφού θα γίνει ανταλλαγή. Δεν δουλεύει το πράγμα. Ο ΛεΜπρόν φτάνει προς στο τέλος της καριέρας του, ενώ και ο Άντονι δεν θα μείνει για καιρό στους Λέικερς».
Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός φόργουορντ θα μείνει εκτός δράσης για έναν μήνα με ζημιά στους συνδέσμους του αριστερού του γονάτου, τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. γδφδφ
- LIVE: Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ
- Τζένιφερ Γκάρνερ: Έτοιμη για τη νέα κωμωδία του Netflix «One Attempt Remaining»
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Ανατροπή στις ασφαλιστικές εισφορές – Τι αλλάζει από το 2026
- Στα ύψη οι τιμές των ξενοδοχείων σε ΗΠΑ και Μεξικό ενόψει Μουντιάλ
- Νιώθεις ότι το αφεντικό σου σε παρακολουθεί; Ο «Μεγάλος Αδερφός» πίσω από την οθόνη της δουλειάς

