O chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για μία πεντανόστιμη και γρήγορη σούπα.

Υλικά:
1 κιλό γλυκοπατάτες
1 πράσο κομμένο σε ροδέλες
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 κεσεδάκι γιαούρτι (200 γρ.)
1/2 λίτρο ζωμό κοτόπουλο
5 φέτες μπέικον
200 ml κρέμα
120 γρ. βούτυρο

Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και καλή σας όρεξη!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr