
Ολυμπιακός – Με 10 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας
Με επικεφαλής της αποστολής τον Λευτέρη Λειβάδη, ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Β’ Κατηγορίας, με στόχο εισιτήριο για το Πανελλήνιο Elite.
Έτοιμοι να παλέψουν για την πρόκριση στην Α’ Κατηγορία των Ανδρών είναι οι αθλητές του Τμήματος Πυγμαχίας του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα αναχωρήσουν την Πέμπτη (25/11) με προορισμό τη Λιβαδειά, για να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Β’ Κατηγορίας.
Με επικεφαλής της αποστολής τον Λευτέρη Λειβάδη, ο Ολυμπιακός θα λάβει μέρος στη διοργάνωση με δέκα αθλητές που είναι προετοιμασμένοι, τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά, προκειμένου να διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Elite. Οι τέσσερις πρώτες θέσεις σε κάθε κατηγορία εξασφαλίζουν το εισιτήριο για την Α’ Κατηγορία.
Οι «ερυθρόλευκοι» αθλητές που θα ταξιδέψουν στη Λιβαδειά και θα αγωνιστούν υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Λειβάδη και του Πέτρου Γεωργοβρεττάκου είναι οι εξής: Στίβεν Εστεμπάν (63kg), Βαγγέλης Kαζακος (67kg), Mενέλαος Θεοδωρακάτος (67kg), Παναγιώτης Mπαρμπούτσης (71kg), Αράς Βεϊση (71kg), Γιώργος Kούρκορ (86kg),Πάρης Σταματάτος (86kg),Παναγιώτης Σαρακίνης (92kg), Λάμπρος Αναστασάκος (92kg), Γιάννης Mπαλοπιτάς (92kg).
- Πέραμα: Εκσκαφέας έπεσε στο πόδι 62χρονου εργάτη και τον τραυμάτισε σοβαρά
- Μητσοτάκης: Μέτρα «ασπιρίνες» για την ακρίβεια και τους δανειολήπτες – Υπεύθυνη η «παγκόσμια οικονομική κρίση» για τον πρωθυπουργό
- H συνάντηση του Σπανούλη με τον Μάικ Τζέιμς στην Αθήνα
- Χαλκίδα: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 70χρονη από την κόρη της και τον σύντροφό της
- Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο αδελφός του Ιβάν Σαββίδη, Παύλος
- Τραμπ: Η εκεχειρία θα παραταθεί έως πέντε μέρες, λέει το Axios – Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Βανς τελικά έμεινε σπίτι


