Η αλήθεια είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει στο στόχαστρο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ο,τι κι αν γίνεται, ότι κι αν κάνει η Αστυνομία, ακόμη και… τροχαίο να συμβεί, αμέσως η Κουμουνδούρου βγάζει ανακοίνωση ότι φταίει ο… Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ειδικά ο τομεάρχης Προστασίας το Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Σπίρτζης, «πυροβολεί» ασταμάτητα.

Τι γίνεται, όμως, όταν η Αστυνομία κάνει καλά της δουλειά της; Οταν το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει κάνει έναν ορθό σχεδιασμό τήρησης των μέτρων σε γεγονότα όπως αυτά της επετείου του Πολυτεχνείου;

Ε, τότε αναγκαστικά και με πόνο ψυχής και ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να πει ότι κάποιοι έκαναν καλά τη δουλειά τους. Διότι ο εορτασμός με ελάχιστα επεισόδια, ειδικά στην Αθήνα, ασφαλώς είναι επιτυχία και ενθαρρυντικό στοιχείο, ειδικά για την επόμενη επέτειο που θα ακολουθήσει, αυτή της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο κ. Σπίρτζης ήταν λοιπόν καλεσμένος στο Kontra Channel και είπε τα αυτονόητα. Οτι φέτος οι εκδηλώσεις έγιναν ειρηνικά. Μάλιστα, ίσως προς έκπληξη όσων δεν γνωρίζουν τον κ. Σπίρτζη, ο πρώην υπουργός έδωσε… συγχαρητήρια και στην Αστυνομία, πέραν των πολιτών.