Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μπιφτέκια γαλοπούλας με γλυκοπατάτες και μανιτάρια
Εύκολη συνταγή για όλα τα γούστα
Ο chef του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας.
Υλικά
700 γρ. κιμά γαλοπούλας
50 γρ. βρώμη
80 γρ. λιαστή ντομάτα
100 γρ. καρότο τριμμένο
2 κ.σ. μηλόξυδο
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
2 σκ. σκόρδο
1 αυγό
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι δυόσμο
2 κ.σ. μουστάρδα
Πάπρικα
Θυμάρι
60 γρ. τυρί κατσικίσιο
1,5 κιλό γλυκοπατάτες
Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και καλή σας όρεξη!
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη
- O Τζόλης νίκησε τον Καρέτσα (5-3) και έγινε 4ος σε ασίστ στον κόσμο το 2025!
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός
