Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μπιφτέκια γαλοπούλας με γλυκοπατάτες και μανιτάρια
Εύκολη συνταγή για όλα τα γούστα
Ο chef του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας.
Υλικά
700 γρ. κιμά γαλοπούλας
50 γρ. βρώμη
80 γρ. λιαστή ντομάτα
100 γρ. καρότο τριμμένο
2 κ.σ. μηλόξυδο
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
2 σκ. σκόρδο
1 αυγό
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι δυόσμο
2 κ.σ. μουστάρδα
Πάπρικα
Θυμάρι
60 γρ. τυρί κατσικίσιο
1,5 κιλό γλυκοπατάτες
Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και καλή σας όρεξη!
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης
- Δήμος χορηγεί επίδομα στέγασης σε γιατρούς που υπηρετούν στο νησί και δεν διαθέτουν κατοικία
- Δώρο Χριστουγέννων: Νωρίτερα φέτος – Υπολογισμός και δικαιούχοι – Τι να κάνετε αν δεν το λάβετε