Καμίνης για Φώφη Γεννηματά – Μας έδωσε ένα σπάνιο παράδειγμα θάρρους, μαχητικότητας, αξιοπρέπειας
«Είναι μία ημέρα μέγαλου πένθους για ολόκληρη τη χώρα»
Το «ύστατο χαίρε» απευθύνουν στη Φώφη Γεννηματά οικογένεια, φίλοι, ηγετικά στελέχη της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης μαζί με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, καθώς και απλοί πολίτες που θα συνοδεύσουν τη σπουδαία και γενναία αυτή γυναίκα στο τελευταίο της ταξίδι.
Στην Μητρόπολη Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά βρέθηκε και ο πρώην δήμαρχος Αθηναιών Γιώργος Καμίνης.
«Είναι μία ημέρα μέγαλου πένθους για ολόκληρη τη χώρα γιατί έχασε μια γυναίκα η οποία πάντοτε ήταν στην πρωτοπορία των αγώνων για τη δημοκρατία, μια γυναίκα η οποιά μας έδωσε ένα σπάνιο παράδειγμα θάρρους, μαχητικότητας, αξιοπρέπειας. Η Φώφη Γεννηματά με τη στάση της τις τελευταιες εβδομάδες έστειλε και ένα σημαντικό μήνυμα σε όσους πάσχουν από καρκίνο ότι μέχρι την τελευταία στιγμή μένεις όρθιος και παλεύεις. Αυτό είναι ενα πάρα πολύ μεγάλο μήνυμα», δήλωσε ο κ. Καμίνης.
- Καραϊβική: «Πολύ ανήσυχη» η κυβέρνηση της Ουρουγουάης για την κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή
- Ο Τραμπ θέλει να εξασφαλιστεί ότι το τηλεοπτικό δίκτυο CNN θα αλλάξει ιδιοκτήτη
- Βενεζουέλα: «Θρασεία κλοπή και ενέργεια διεθνούς πειρατείας» το ρεσάλτο των ΗΠΑ
- Ρωσία: Τα συστήματα αεράμυνας κατέρριψαν δεκάδες drones που κατευθύνονταν στη Μόσχα
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ



