
ΑΕΚ – Μαγνητική ο Άμραμπατ
Ο Μαροκινός τραυματίστηκε στον ώμο στο παιχνίδι με τον Βόλο και την Δευτέρα (25/10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.
«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της ΑΕΚ στον Βόλο, καθώς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Λιβάι Γκαρσία τραυματίστηκε και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Εκτός από τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, με πρόβλημα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου και ο Νορντίν Άμραμπατ.
Ο Μαροκινός τραυματίστηκε στον ώμο και αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις από τον Χατζισαφί, με τον Ιρανό μάλιστα να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό για το 3-1.
Ο Νορντίν Άμραμπατ την Δευτέρα (25/10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, αλλά και το διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός προπονήσεων.
- Προκόπης Παυλόπουλος: Δυσοίωνες προβλέψεις για τον τερματισμό του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Κοινή δήλωση υπουργών Οικονομικών: Προειδοποίηση για παγκόσμιο οικονομικό σοκ από τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή
- Διεθνές συνέδριο για την Θαλάσσια Ασφάλεια στην Αθήνα
- ΔΝΤ: «Καμπανάκι» για το παγκόσμιο χρέος – Θα φτάσει στο 100% το 2029
- Νίκολιτς: «Πρέπει να έχουμε πίστη, υπομονή και ενέργεια κόντρα στη Ράγιο»
- Τελεσίγραφο Πούτιν σε κορυφαίους αξιωματούχους του: «Οι προβλέψεις σας απέτυχαν, αλλάξτε ρότα!»

