Τζέι Ζ – Αγωνίζεται για την απελευθέρωση ενός άντρα που εκτίει ποινή 20 ετών για μαριχουάνα
Η νομική ομάδα του ράπερ αγωνίζεται για μείωση της ποινής του
Πρώτα η Μπιγιονσέ εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την ίδρυση μιας εταιρείας CBD και τώρα ο Τζέι-Ζ αγωνίζεται να απελευθερώσει έναν άντρα που βρίσκεται στη φυλακή από το 2007 λόγω των κατηγοριών για μαριχουάνα.
Η Page Six αναφέρει ότι η νομική ομάδα του ράπερ έχει κάνει δύο εκκλήσεις σε δικαστή στη Βόρεια Καρολίνα για την «συμπονετική απελευθέρωση» του Βαλόν Βάιλες που εκτίει ποινή φυλάκισης 20 ετών.
JAY-Z is fighting for the release of a man who is serving a 20-year sentence over weed.https://t.co/7852dPNvkg
— REVOLT (@revolttv) September 29, 2021
Ο 55χρονος σήμερα Βάιλες κρίθηκε ένοχος το 2007 για κατοχή με σκοπό να διανείμει περισσότερους από έναν τόνους μαριχουάνας από το 2003 έως το 2007. Η πλήρης ποινή του ήταν 20 χρόνια στη ομοσπονδιακή φυλακή με επιπλέον 10 χρόνια εποπτευόμενης αποφυλάκισης.
Σε υποβληθέντα δικαστικά έγγραφα, ο πληρεξούσιος του Τζέι-Ζ, Alex Spiro, κατέθεσε μια δεύτερη πρόταση με την οποία ζήτησε από το δικαστήριο να επανεξετάσει το προηγούμενο αίτημα.
«Αυτή η αλληλογραφία είναι μια παράκληση να ζητήσω τη βοήθειά σας με σκοπό να κάνω εκστρατεία για την επιείκεια μου», έγραψε ο κατηγορούμενος. «13 χρόνια είναι πολύς χρόνος για να είμαι ακόμα φυλακή για μια ουσία που είναι πλέον νόμιμη».
Ο Τζέι-Ζ και η ομάδα του έμαθαν για την κατάσταση του Βάιλες, αφού ο κρατούμενος έγραψε ένα γράμμα στον ράπερ, πιστεύοντας ότι θα καταλάβαινε την κατάστασή του αφού ο Τζέι – Ζ είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κάνναβης, Monogram.
Η νομική ομάδα του ράπερ αγωνίζεται για μείωση της ποινής.
- Το Ιράν «δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ» – Την ένταση προκαλούν οι «αποσταθεροποιητικές ενέργειες των ΗΠΑ»
- Ιράν: Ο πόλεμος εξελίσσεται «πολύ γρήγορα» και «όλα πάνε πολύ καλά, δηλώνει ο Τραμπ
- Λεσόρ: «Τους ευχαριστώ όλους για τη στήριξη – Τώρα που θα πάω στο σπίτι θα το διασκεδάσω λίγο»
- Αμερικανικό αεροπλάνο με έξι επιβαίνοντες έχει πέσει σε έρημο στο δυτικό Ιράκ – Πώς έγινε το ατύχημα
- Ο Ντίλιαν δίνει την κυβέρνηση για το σκάνδαλο υποκλοπών: Παρέχουμε τεχνολογία μόνο σε κυβερνήσεις και αρχές επιβολής του νόμου
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: «Μην το παίξετε ότι είστε ήρωες»




