Άρης – Ετοιμάζει αλλαγές στα άκρα της μεσαίας γραμμής
Οι σκέψεις του Άκη Μάντζιου για να καλύψει τα κενά από τους τραυματισμούς των Μανσίνι και Γκάμα στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης
Η συμμετοχή του Μπρούνο Γκάμα στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή, ενώ λιγότερες είναι οι πιθανότητες για τον επίσης τραυματία Ντάνιελ Μανσίνι.
Ακόμα όμως και αν προλάβουν να συμπεριληφθούν στην αποστολή οι δύο παίκτες, δεν υπολογίζονται για το βασικό σχήμα.
Κάτι που σημαίνει ότι ο Άκης Μάντζιος πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές στις δύο πλευρές της μεσαίας γραμμής.
Ο Ματέο Γκαρσία αναμένεται να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο, ενώ ο Χαΐροβιτς συγκεντρώνει τη δεδομένη χρονική στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για να καλύψει το δεξί.
Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να καλύψει ο Καμαρά τη θέση του Μανσίνι και να αγωνιστεί στην κορυφή ένας εκ των Αλί ή Μάνου, κάτι όμως που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.
Αντίθετα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η παρουσία του Ντιαγέ σε ρόλο επιθετικού μέσου.
- HOTEΛ ΕΛVIRA: Το μυστήριο με το νησί όπου διαδραματίζεται η πιο feelgood σειρά της ελληνικής τηλεόρασης
- Ο Σκόουλς «κράζει» τον Αμορίμ: «Δεν καταλαβαίνει τις αξίες του συλλόγου»
- Ποια λάθη «φουσκώνουν» τον ΕΝΦΙΑ – Πού χρειάζεται προσοχή
- What the Eurogroup Is and Pierakakis’ Role as New President
- Φοινικούντα: Ποιος είναι ο 32χρονος επιχειρηματίας που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στο διπλό έγκλημα
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Τη Δευτέρα η δικογραφία σε βάρος του – Δεν καταθέτει το δίπλωμα
