
Ο Τσιτσιπάς χάρισε δύο βαθμούς στην Ευρώπη
Ο Έλληνας τενίστας χάρισε δύο βαθμούς στην Ευρώπη.
Νίκη στην Ευρώπη εναντίον του Κόσμου χάρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επικρατώντας 2-0 σετ του Νικ Κύργιου, στην πρεμιέρα του τουρνουά Laver Cup, που διεξάγεται στη Βοστώνη.
Δεν πρόκειται για… τυπογραφικό λάθος, αλλά για τους μη γνωρίζοντες σε αυτή τη διοργάνωση αναμετρούνται η Ευρώπη με τον Κόσμο!
Με τη νίκη του ο Τσιτσιπάς χάρισε δύο βαθμούς στην Ευρώπη, ενώ ο Κύργιος έχει την αυστραλιανή υπηκοότητα και βρίσκεται στο Ν. 95 της παγκόσμιας κατάταξης.
Η Ευρώπη πλέον είναι στο 5-1 στους βαθμούς και ακολουθούν τα παιχνίδια του Ζβέρεφ με τον Ίσνερ (22:00), του Μεντβένεφ με τον Σαποβάλοφ (02:00) και το διπλό των Τσιτσιπά/Ρούμπλεφ-Κύργιου/Ίσνερ (03:30).
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε 2 ήττες σε 2 παιχνίδια με τον Νικ Κύργιο σε ΗΠΑ και Αυστραλία, ωστόσο, στη Βοστώνη νίκησε εύκολα με 6-3 και 6-4.
Ο Κύργιος πρόβαλε αντίσταση μόνο σε μεμονωμένους πόντους, αλλά συνολικά ο Τσιτσιπάς ήταν ανώτερος και δεν κινδύνευσε.
- Το blokecore πάει Μουντιάλ – Πώς η ποδοσφαιρική φανέλα πέρασε από το γήπεδο στις ντουλάπες
- Σπουδαίος Σίνερ: Πήρε τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο και επέστρεψε στο Νο.1 (2-0, vid)
- LIVE: Κόμο – Ίντερ
- «Όπως μπήκαμε στην Λιβύη και το Καραμπάχ, μπορούμε να μπούμε στο Ισραήλ», προειδοποιεί ο Ερντογάν
- MVP των προκριματικών και πρώτος σκόρερ ο Στέλιος Αργυρόπουλος
- Σακελλαρίδης: Διανύουμε σκοτεινές ημέρες, το Πάσχα σηματοδοτεί το πέρασμα στο φως


