
Πότε έρχεται η υπουργός;
Δεν την αναγνώρισαν...
Τι συμβαίνει όταν μια υφυπουργός νέα στην πολιτική, μπαίνει σε μια αίθουσα γεμάτη με δημοσιογράφους και με συνεργεία τηλεόρασης; Ελάχιστοι την αναγνωρίζουν.
Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου επρόκειτο να συναντήσει τους δημοσιογράφους για να τους παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σχετικά το νομοσχέδιο για την κοινωνική προστασία. Όταν η κ. Μιχαηλίδου μπήκε στην αίθουσα και έσπευσε να χαιρετήσει τους δημοσιογράφους και τεχνικούς, ρωτώντας τους αν είναι έτοιμοι.
Τότε ένας εικονολήπτης την ρώτησε αν «η υπουργός έρχεται», με την κυρία Μιχαηλίδου να χαμογελά λέγοντας «από την αρχή μου συμβαίνει αυτό. Από την πρώτη ημέρα…», αντιμετωπίζοντας μάλλον με θετική διάθεση το ελληνικό στερεότυπο, που θέλει τη γυναίκα υπουργό σε… μεγαλύτερη ηλικία από την κυρία Μιχαηλίδου.
Πηγή: Βηματοδότης
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]
- Ανακοίνωση του ΔΟΑΕ για την ουκρανική επίθεση με drone στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Δικαστής στις ΗΠΑ ζήτησε διευκρινήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό του Τραμπ
- Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε εμπορικό πλοίο στον Κόλπο του Ομάν
- Χιλιάδες υποστηρικτές του Οζγκούρ Οζέλ στην Τουρκία, την ώρα που ο «προδότης Κεμάλ» ετοιμάζεται


