Άτυπο συμβούλιο υπουργών Γεωργίας ΕΕ – Τι θα συζητηθεί
Το μέλλον της υπαίθρου στην ατζέντα του άτυπου συμβουλίου υπουργών Γεωργίας της ΕΕ.
Με επίσκεψη σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της Σλοβενίας ξεκινά σήμερα 6/9/2021 το άτυπο συμβούλιο των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ, όπου και θα παρουσιαστούν ορθές πρακτικές, οι οποίες εφαρμόζονται στον πρωτογενή τομέα.
Την επόμενη μέρα στις 7/9 θα διεξαχθεί το συμβούλιο με τη συμμετοχή του επιτρόπου Γεωργίας, Γιάνους Βοϊτσεχόφσκι, με κεντρικό θέμα την ενίσχυση του διαλόγου αγροτικών-αστικών περιοχών. Σύμφωνα με την προεδρία, είναι ανάγκη να διεξαχθεί μία τέτοια συζήτηση «εάν θέλουμε να αντιστρέψουμε τις αρνητικές τάσεις που επηρεάζουν τις αγροτικές περιοχές, όπως η γήρανση του πληθυσμού και η μείωση της ελκυστικότητας των αγροτικών περιοχών ως τόπο διαμονής και εργασίας».
Στο τέλος της συνδερίασης θα δοθεί συνέντευξη Τύπου (7/9, 13:00) από τον Σλοβένο Υπουργό Γεωργίας, κ. Podgoršek και τον Επίτροπο, κ. Wojciechowski.
- Ο Ολυμπιακός φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον: Τι σημαίνει το «προσπέρασμα» στη Μπόντο
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Έρχεται η τελευταία εκπομπή για το 2025
- Παχυσαρκία: Ξεκινά η διαδικασία για δωρεάν διανομή φαρμάκων
- Μπιλ Γκέιτς για AI: Γιατί κάποιες εταιρείες θα αξίζουν λιγότερο στο μέλλον
- Η δικαιοσύνη στο Καζακστάν και…. οι Γερμανοί ξανάρχονται
- Ελεγκτικό Συνέδριο: Στο μικροσκόπιο του δημόσια έργα… μιας χρήσης – Το μωσαϊκό των αστοχιών




