Καμαρά για πραξικόπημα – «Ο Θεός να προστατεύσει τη Γουινέα μου»
Ο Μαντί Καμαρά έκανε ένα post στο instagram αναφορικά με το πραξικόπημα στο Κονακρί και την κατάληψη του προεδρικού μεγάρου.
Στο προεδρικό μέγαρο του Κονάρι εισέβαλε ένοπλη ομάδα για να συλλάβει τον ηγέτη της Γουινέας, Άλφα Κόντε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση της Γουινέας εναντίον του Μαρόκου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (6/9).
Έτσι, σε πολύ δύσκολη θέση έχουν βρεθεί οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, οι οποίοι ουσιαστικά είναι «αιχμάλωτοι» στην ίδια τους τη χώρα, από τη στιγμή που οι πραξικοπηματίες ανακοίνωσαν ότι έκλεισαν τα χερσαία και εναέρια σύνορα.
Ο Μαντί Καμαρά έστειλε το δικό του μήνυμα για αυτά που συμβάινουν στην πατρίδα του μέσω instagram, όπου προσευχήθηκε ο θεός να προστατεύσει τη Γουινέα. «Ο Θεός να προστατεύσει τη Γουινέα μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο χαφ των «ερυθρόλευκων».

- Τι συμβαίνει με τα εισιτήρια του Final Four: Οι διαφορές μέσα σε 4 χρόνια (pic)
- Με ιστορική εμφάνιση του Γουεμπανιάμα οι Σπερς διέλυσαν τους Λέικερς – Τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- «Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και ο Ρόμπινσον-Ερλ, που έμεινε ελεύθερος από το NBA» (vids)
- Ο Ντε Πολ «γείωσε» τη σύντροφό του: «Είπα ότι τον αγαπώ και μου απάντησε ότι αυτός αγαπά τον Μέσι»
- Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Μεγάλη «μάχη» στην Τούμπα, ρεβάνς στη Λιβαδειά με φόντο τον τελικό
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (11/2): «Δράση» με Κύπελλο Ελλάδος Betsson και Premier League
- H Euroleague έβγαλε ανακοίνωση με απολογητικό χαρακτήρα για το φιάσκο με τα εισιτήρια του Final Four
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442