
Πάει για νέο «μπαμ» με Ντιλικίνα η Βίρτους Μπολόνια
Την περίπτωση του Φρανκ Ντιλικίνα φέρεται να εξετάζει η Βίρτους Μπολόνια, η οποία ψάχνει να ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο «χτενίζει» την αγορά προκειμένου να βρει παίκτη να του ενισχύσει την περιφερειακή του γραμμή.
Ο Νίκο Μάνιον θα μείνει εκτός για περίπου 1,5 μήνα με την Βίρτους να ψάχνει απεγνωσμένα αντικαταστάτη του. Ο Φρανκ Ντιλικίνα, πρώην παίκτης των Νιου Γιορκ Νικς, είναι ελεύθερος κι η περίπτωση του εξετάζεται από την Βίρτους Μπολόνια, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport.
Την περσινή σεζόν, ο 23χρονος διεθνής Γάλλος γκαρντ μέτρησε κατά μέσο όρο 2.7 πόντους και 0.9 ριμπάουντ σε 33 εμφανίσεις (4 ως βασικός) στο ΝΒΑ, ανά 10 λεπτά δράσης, ενώ κατέκτησε και το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με τη Γαλλία.
- Ιράν: Σε «αποκλιμάκωση» καλεί η Σαουδική Αραβία μετά την επανέναρξη των πυρών στα Στενά του Ορμούζ
- Νέα Υόρκη: Βανδαλισμοί σε σπίτια και συναγωγές με σβάστικες και τις λέξεις «χάιλ Χίτλερ»
- Παραγουάη: 13 χρόνια κάθειρξη σε γερουσιαστή για ξέπλυμα χρήματος από διακίνηση ναρκωτικών
- Ιαπωνία: Αστρονόμοι ανακάλυψαν ατμόσφαιρα σε έναν παγωμένο «διαστημικό βράχο» στην περιοχή του Πλούτωνα
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε

