
Παναθηναϊκός – Πρώτη… γεύση Βιτάλ με Λαμία
Το ντεμπούτο του (ανεπίσημο) θα κάνει σήμερα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία ο Βιτάλ
Την πρόβα «τζενεράλε» ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος την επόμενη εβδομάδα θα κάνει απόψε (20:00) στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός.
Οι Πράσινοι θα φιλοξενήσουν τη Λαμία, σε ακόμη ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών για τους δημοσιογράφους αλλά και για τους φιλάθλους, κάτι το οποίο ζήτησε ξανά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι ο Ματέους Βιτάλ ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα «πράσινα», με τον Γιοβάνοβιτς να περιμένει να δει μερικά πράγματα από τον Βραζιλιάνο, ενώ αρκετό χρόνο αναμένεται να πάρει και ο Πασκάλ Λούντκβιστ.
Το Τριφύλλι θέλει τη νίκη για να σπάσει και το αρνητικό του σερί στα φιλικά, καθώς δεν έχει καμία νίκη σε οκτώ παιχνίδια.
- Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Σύλβια Δεληκούρα: «Έχω δει αδικία στη δουλειά, μίλησα και το πλήρωσα»
- Τρίκαλα: Στον ανακριτή σήμερα ο 86χρονος που σκότωσε τον αδελφό του
- Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία στο φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο
- Χαλκίδα: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει συμμορία εκβιαστών σε αμόκ να τα κάνει γυαλιά καρφιά σε μπαρ
- Η καρατόμηση του Σιδηρόπουλου και οι συμπτώσεις που βγάζουν μάτια



