«Κλικ» από την προπόνηση του Ολυμπιακού
Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα play off του Europa League
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς στο Ρέντη ενόψει της αυριανής (26/8, 21:45) ρεβάνς με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα για τα play off του Europa League.
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την εν Ελλάδι προετοιμασία τους για το ματς με τους Σλοβάκους και είναι πανέτοιμοι να «σφραγίσουν» την πρόκρισή τους στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το 3-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» τους έχει δώσει ένα εξαιρετικό προβάδισμα.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε, μέσω ανάρτησής της στο Facebook, μερικές φωτογραφίες από το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς και όπως θα προσέξετε το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από καλό στις τάξεις της ομάδας.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση και το φωτογραφικό υλικό:
- Ανατροπή στην κληρονομιά του Valentino: Κάστρα, έργα τέχνης, γιοτ και η «εκλεκτή οικογένεια» που θα κερδίσει την αυτοκρατορία του
- LIVE: Ατρόμητος – ΟΦΗ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί για υπερβολική ταχύτητα – Έτρεχαν με πάνω από 160χλμ/ώρα
- Το σεμινάριο διαιτησίας που διαλύει ο αφήγημα του Λανουά
- Χαρίτσης: Θέλουμε να ηττηθεί η ΝΔ και η πολιτική Μητσοτάκη
- Κόκκινος συναγερμός σε Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Μακεδονία για την κακοκαιρία – Συνεδρίασε η Επιτροπή Kινδύνου
