Ρανιέρι – «Περιμένω και παραμένω σε εγρήγορση»
Ο Κλαούντιο Ρανιέρι τόνισε πως είναι σε εγρήγορση, περιμένοντας να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά την αποχώρησή του από την Σαμπντόρια.
Ο 69χρονος Ιταλός προπονητής Κλαούντιο Ρανιέρι, που δημιούργησε το «θαύμα» της Λέστερ (2015-16), έχοντας πριν (2014) μία βραχύβια παρουσία-μόλις τεσσάρων αγώνων- από τον πάγκο της εθνικής Ελλάδας, δηλώνει σε εγρήγορση, περιμένοντας να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, μετά την αποχώρησή του από την Σαμπντόρια.
«Προς το παρόν, περιμένω, αλλά παραμένω σε εγρήγορση, ας πούμε ότι βλέπω τα πράγματα από ψηλά. Είναι άχρηστο να κάνω προβλέψεις, όμως όπου θα υπάρξει ένα έργο που θα με τονώσει θα πάω. Πάντα ήμουνα ένας διεθνής προπονητής, οπότε είμαι ανοιχτός σε ξένους συλλόγους, αλλά όχι εκτός Ευρώπης.
Η γυναίκα μου; Μου λέει: «Πότε σταματάς;». Αλλά θα ερχόταν μαζί μου έτσι κι αλλιώς, όπως πάντα», είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero».
- Φοιτητικά δάνεια στις ΗΠΑ: Η κρίση που ήρθε με καθυστέρηση
- Τέλος εποχής στη Ryanair: Ο Ο’Λίρι μιλά για τη διαδοχή του
- Warner Bros: Το προοίμιο ενός πραγματικού πολέμου για τις υπηρεσίες streaming
- Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μπράουν για τις δολοφονίες στις εγκαταστάσεις του
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες


