
ΠΑΟΚ – Πρόβλημα με Ροντρίγκο που χάνει τη ρεβάνς με τη Ριέκα
Ο Ροντρίγκο Σοάρες υπέστη θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού και δεν θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Ριέκα.
Σοβαρό πρόβλημα με τον Ροντρίγκο Σοάρες στον ΠΑΟΚ.
Ο Βραζιλιάνος μπακ έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αναμέτρηση του Δικεφάλου του βορρά με τη Ριέκα λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο. Υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι υπέστη θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού.
Έτσι, ο 28χρονος άσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 2-3 εβδομάδες, κάτι το οποίο φέρνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη δύσκολη θέση να πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του για τη ρεβάνς με την κροατική ομάδα, δίχως να τον υπολογίζει.
Οι επιλογές που έχει ο Ρουμάνος τεχνικός έτσι ώστε να αντικαταστήσει προσωρινά τον Ροντρίγκο Σοάρες είναι ο Λούκας Τέιλορ και ο Λευτέρης Λύρατζης.
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Κυκλοφορεί το Μ. Σάββατο με συναρπαστικές προσφορές
- Τι αλλάζει με την τροποποίηση του συστήματος παραπομπών σε ειδικό γιατρό – Πώς θα κλείνουμε ραντεβού
- Super League: «Τελικός» παραμονής στις Σέρρες – Οι μάχες των play-out
- Ανακοινώθηκε η απαγόρευση πρόσβασης στα social media σε ανήλικους κάτω των 15 ετών – Από πότε θα ισχύει
- Κρίσιμες αμερικανικές υποδομές στο στόχαστρο ιρανών χάκερ, προειδοποιεί το FBI
- Μέριλ Στριπ -Άννα Γουίντουρ: Ποζάρουν για τη Vogue πριν την πρεμιέρα της νέας ταινίας


