Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Μόνο στο… 90’ για επιθετικό

Παναθηναϊκός – Μόνο στο… 90’ για επιθετικό

Ο Τσούμπα Άκμπομ ήταν μεταξύ των στράικερ που πέρασαν από το μικροσκόπιο του Γιοβάνοβιτς, αλλά το ενδεχόμενο μεταγραφής στην επίθεση θα γίνει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η προτεραιότητα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η κάλυψη των κενών στο αριστερό άκρο της επίθεσης και στον «άξονα» του Παναθηναϊκού. Όμως, όπως είναι φυσιολογικό, ο Σέρβος σκέφτεται και τις υπόλοιπες ανάγκες του ρόστερ, μεταξύ των οποίων και την επίθεση.

Πράγματι, δεν είναι μυστικό στο «Καλαφάτης» ότι ο Γιοβάνοβιτς εξέτασε επιθετικούς που προτάθηκαν. Ένας από αυτούς είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος ανήκει στη Μίντλεσμπρο και παραχωρείται με δανεισμό.

Με αμιγώς αγωνιστικά κριτήρια, ο 26χρονος Άγγλος πληροί τις προδιαγραφές που θέτει ο Γιοβάνοβιτς και δεν πέρασε απαρατήρητος. Ωστόσο, η υπόθεση του γρήγορα μπήκε στο συρτάρι.

Επειδή ο Παναθηναϊκός στη γραμμή κρούσης έχει δύο ακριβοπληρωμένους κυνηγούς, τον Φεντερίκο Μακέντα και τον Καρλίτος. Η προϋπόθεση για να προστεθεί ένα νέο πρόσωπο ήταν να παραχωρηθεί ο ένας από τους δύο. Κάτι που συνέβη και πλέον δεν θεωρείται τόσο ρεαλιστικό να συμβεί.

Συνεπώς, ο Άκπομ είναι ένας αξιοπρόσεκτος παίκτης, αλλά δεν συγκαταλέγεται στις προτεραιότητες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στην παρούσα φάση. Οι οποίοι εντείνουν τις ενέργειες τους για να κλείσουν τον αριστερό εξτρέμ και τον κεντρικό χαφ.

Επί της ουσίας, μεταγραφή επιθετικού θα προκύψει μόνο στο… 90′ της μεταγραφικής περιόδου και υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024